Om oss

HR-Link er et rekrutteringsselskap med solid erfaring innen rekruttering og konsulenttjenester.

Vi er lokalisert med hovedkontor i Nittedal og kontortilgang i en rekke av Norges største byer.

Vårt arbeid starter med å forstå både kunde-og kandidaters behov og ønsker. Dette slik at vi sammen kan finne den perfekte link.

Tjenestene vi tilbyr selges av mange aktører i markedet og dermed er kundens opplevelser det viktigste. Vår kunde er nemlig både kandidat og oppdragsgiver. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for både kunde og kandidat.

Mennesker skal behandles med respekt og er vår største ressurs. Det er dette som utgjør vår visjon om å:

– Være en foretrukket samarbeidspartner for kunde og kandidat.

Vår visjon gjenspeiles i følgende kjerneverdier:

Lidenskap, Initiativ, Nærhet og Kvalitet.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, se mer her:
Er du jobbsøker? Se våre ledige stillinger her:

Partnere

Ruben Myrdal

Ruben Myrdal

Partner/Daglig Leder

472 32 343

ruben@hrlink.no

Ruben startet sin arbeidskarriere i direktesalgsbransjen. Her har han opparbeidet seg en meget god kunnskap i salgsfaget, samt ledererfaring i denne bransjen. Senere fikk han jobb hos Elkjøp. Her jobbet Ruben som avdelingsleder, før han ble ansatt som Rekrutteringsleder i selskapet Getajob AS. Selskapet ble en stor suksess, noe som resulterte i at det senere ble solgt til eksterne aktører. Ruben hadde funnet sin rette bransje! Siden har han opparbeidet seg en bred erfaring innen salgsledelse, rekruttering, bemanning og varierte HR relaterte tjenester.

Ruben er i tillegg til å være Daglig leder/Partner i HR-Link en person som kjennetegnes av stor kontaktflate, kreativ tankegang og et godt humør. Har du en utfordring som må løses kjapt, er Ruben rette mannen å kontakte!

Bjørn Trangsrud

Bjørn Trangsrud

Partner/Salgssjef

920 15 309

bjorn@hrlink.no

Bjørn er utdannet innen salgs -og relasjonsledelse og har sin bakgrunn fra salgsrelaterte stillinger innen transport/logistikk og mediebransjen. Bjørn startet i rekrutteringsbransjen i 2010 og skapte raskt gode resultater og relasjoner, med en tankegang preget av respekt, integritet og handlekraft.

Bjørn er Salgssjef/Partner i HR-Link og tenker salg, kunder, kandidater og struktur til alle døgnets tider.

Han besitter en stor kontaktflate og er ofte sett ute på konsulentoppdrag hos våre kunder i tillegg til å jakte kunder og kandidater.